Voor het vegen van uw schoorsteen zit u hier goed

Waarom bij ons? Dat is heel simpel!

  • Dit doen wij al jaren, en kunnen wij dus heel goed
  • Door ons onderhoud voorkomt u een schoorsteenbrand
  • Professionele en vakkundige aanpak
  • Gegarandeerd optimaal resultaat

Geniet met een veilig en fijn gevoel van uw gaskachel of open haard! 

Vul het contactformulier in of bel even met de vestiging bij jouw in de buurt voor meer informatie of een afspraak!

Kosten voor schoorsteenvegen:

Eenmalig vanaf €65
Abonnement: €37,50

Schoorsteenvegen is van groot belang

Het onderhouden van uw schoorsteen is een belangrijke taak om een schoorsteenbrand voor te zijn. Wanneer u gaat stoken is het van groot belang dat er regelmatige controle plaatsvindt en de schoorsteen wordt geveegd.
Een schoorsteenbrand begint doordat onverbrande deeltjes die voortkomen uit het stoken zich zullen vastklampen aan het rookkanaal van uw schoorsteen. Er ontstaat dan het zogenoemde ‘creosoot’. Dit is een soort teerachtige laag vastgeklampt op de wanden en is erg brand gevoelig.

Hoe vaak schoorsteen laten vegen?

Wij raden aan om bij normaal gebruik van een gaskachel of open haard uw schoorsteen 1x per jaar te laten vegen. Mocht het zo zijn dat u uw kachel of openhaard redelijk intensief gebruikt, dan raden wij aan om deze 2x per jaar te laten vegen. U wilt ten slotte wel met een veilig gevoel gebruik maken van uw kachel of open haard en niet bang zijn voor een schoorsteenbrand.

Over ons

Schoorsteenvegerbedrijf.nl is onderdeel van Dakspecialist Plugge. Dé betrouwbare partner voor al uw werken op het dak. U kunt bij ons terecht voor allerlei services op het dak. Wij zijn vakbekwaam en werken altijd op de meest professionele wijze.

Neem contact op voor meer informatie.

Naast schoorsteenvegen kunt u ook bij ons terecht voor dakinspectie, pannen daken, nokvorst renovatie, vogelwering plaatsen, en vogelnesten verwijderen. Neem nu contact op met de vestiging bij u in de buurt voor meer informatie of het maken van een afspraak.