Professionele nokvorst reparatie!

Waarom bij ons? Dat is heel simpel!

  • Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en opnieuw vastleggen van nokvorsten
  • Deskundige en duurzame reparatie
  • Onze flexibele mortel behoudt zijn flexibiliteit en is waterafstotend
  • Wij komen binnen 2 dagen na contact bij u langs

Waarom nokvorsten vernieuwen als ze ook opnieuw gebruikt kunnen worden?    

Vul het contactformulier in of bel even met de vestiging bij jouw in de buurt voor meer informatie of een afspraak!

Nokvorst verschoven?

Heeft u geconstateerd dat er een aantal nokvorsten verschoven zijn of dat deze los liggen doordat de cementlaag gescheurd is? Wij bieden de oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw nokvorsten of te wel nokvorst renovatie. Waarom de nokvorsten vernieuwen als ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit is voordeliger en het geeft een veel mooier aanzicht als de originele nokvorsten herbruikt zijn. U krijgt dan geen kleurverschil met uw oude
dakpannen.

Waarom ontstaan er problemen met nokvorsten

Het probleem met oude nokvorsten is vaak dat zij vastgelegd zijn met het aloude bekende cement. Het probleem van cement is dat het niet flexibel is. Omdat de nokvorsten het extreem zwaar te verduren krijgen tijdens extreme weersomstandigheden zoals vorst, storm en winterse neerslag gaat er ruimte ontstaan tussen de cementlaag en de nokvorst. Hier gaat vocht tussen zitten en bij vorst vriest het cement kapot waardoor er scheuren ontstaan in de cementlaag en de nokvorsten los komen te liggen. Als de nokvorsten los komen te liggen kunnen deze gaan verschuiven of zelfs van het dak afglijden. Ten eerste is dit levensgevaarlijk en ten tweede krijgt u hierdoor ook lekkage met alle gevolgen van dien.

Flexibele Mortel

Schoorsteenvegerbedrijf is gespecialiseerd in het renoveren en opnieuw vastleggen van de nokvorsten. Als de nokvorsten los liggen zorgen wij ervoor dat het losliggende cement als eerste wordt verwijderd. Daarna smeren wij de nokvorsten aan met een flexibele mortel. Het voordeel van deze mortel is dat deze flexibel blijft en waterafstotend is. Bij Laboratoriumtesten is gebleken dat deze Flexibele mortel trekkrachten kunnen weerstaan van 20.000 N/M2.

Heeft u problemen met uw nokvorsten?

Heeft u vragen over uw nokvorsten of wilt u een gratis dakinspectie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons. Wij komen dan binnen 2 dagen bij u langs om uw dak gratis te inspecteren en u krijgt gelijk een prijsopgave terwijl u wacht. Nokvorst reparatie is mogelijk vanaf €55 per meter.

Naast nokvorst renovatie kunt u ook bij ons terecht voor schoorsteenvegen, pannen daken, dakinspectie, vogelwering plaatsen, en vogelnesten verwijderen.